Verkooppunten

 

Het Biover gamma is verkrijgbaar in de meeste supermarkten, kruidenierszaken en natuurvoedingswinkels. Het gamma is bovendien niet alleen verkrijgbaar in België maar ook in Frankrijk, Nederland, Groot-Hertogdom Luxemburg, Spanje en Portugal. Vraag gerust naar meer info over onze producten in jouw buurtwinkel.

 

Binnen het Belgische retailkanaal kan je een selectie van onze Biover producten terugvinden bij volgende partners : Albert Heijn, Alvo, Cora, Bioplanet, Carrefour, Collishop, Colruyt, Delhaize, Makro en Spar.

 

De Biover producten vind je ook terug bij volgende webshopsFarmaline, Newpharma en Viata.

 

Je kan eveneens terecht bij volgende Belgische drogisterijen om een deel van ons gamma te ontdekken : Di, Holland & Barrett (vroegere De Tuinen), en Kruidvat. In Nederland is Biover o.a. bij Holland Pharma en Holland & Barrett (vroegere De Tuinen) te koop.

 

Zoek je een Belgische natuurvoedingswinkel waar het Biover gamma aangeboden wordt? Dan raden wij jou aan om contact op te nemen met onze distributeur Purasana. Purasana helpt je graag verder om het dichtstbijzijnde winkelpunt in jouw regio te vinden.

 

 

Purasana

Heulestraat 104 - 8560 Gullegem - België

Tel.: +32 (0)57 20 06 75

www.purasana.be (info@purasana.be).